Dutchwebshark is een netwerkorganisatie. In tegenstelling tot de traditionele recruitmentpartijen en head hunters werken wij echt samen met onze klanten én de professionals die wij spreken. Wij werken vanuit een bepaalde visie waarbij we zien dat de arbeidsmarkt verandert. Het is niet meer zo vanzelfsprekend dat professionals nog 10 tot 20 jaar bij dezelfde organisatie blijven. Daarnaast zijn professionals steeds meer in controle over hun carrière.

Om de juiste keuze voor jouw carrière te maken, is  het belangrijk dat jij een goed beeld krijgt van de organisatie, de uitdagingen en jouw mogelijke kansen. Daarom vinden we het belangrijk dat professionals op laagdrempelige en vrijblijvende wijze kennismaken met de organisatie. Door middel van een koffiegesprek of een In-House Experience laten we je op laagdrempelige wijze kennismaken en kan je bepalen of de organisatie en de functie interessant voor je zijn.

De rol van onze Talent Shark

Je hebt contact gehad met één van onze Talent Sharks. Deze netwerkers zijn op zoek naar professionals die goed passen bij de uitdaging bij de organisatie. Zij zijn dagelijks bezig om enerzijds het beste talent voor organisaties te vinden en anderzijds de beste organisatie voor jouw volgende carrièrestap te vinden: een win-win situatie.

Onze missie luidt dan ook: Mensen gelukkig maken door de beste match tussen mens en werk te creëren.

terug